Les mer - St. Peters Kirke

KLASSISK MIDNATTSKONSERT

i St. Peter Kirke

Vi avslutter BomKræsjBang med en klassisk midnattskonsert. Er du interessert i klassisk musikk, da er dette noe for nettopp deg! Kirken byr på en uforglemmelig akustikk og med noe av det beste klassiske elevene har å by på, er dette verdt å få med seg. Vi har også med oss Jonas Buckholm og Ulrik Frostung Stensrød som gjesteartister av klassisk utøving på høyt nivå.


ST. PETER KIRKE

Kristian V's plass 1, 1776 Halden


FREDAG 29.MARS

KL.: 23.00 - 24.00

Jonas Buckholm er tidligere elev ved
musikk-linja ved Halden Vgs. Da han som 10-åring begynte å spille gitar var rock hans foretrukne sjanger, men etter å ha startet på videregående fordypet han seg i klassisk gitar. Han har fullført studie ved Norges musikkhøgskole i Oslo, og har opptrådd med bl.a. Det Norske Blåseensemblet og Østfold strykekvartett i tillegg til en rekke soloopptredener. I dag befinner vinneren av  "HAs sang og musikkpris" seg i Bergen, men kommer til Halden for å opptre under BomKræsjBang sin midnattskonsert.

Ulrik Frostung Stensrød er et lovende talent som gikk ut av musikklinjen ved Halden Vgs. i 2018. I dag studerer han musikk ved musikkinstituttet Baratt Due i Oslo, og fordyper seg innenfor klassisk sang og opera. Han har selv vært med på å produsere BomKræsjBang festivalen, og har bl.a. opptrådd på Halden gallaen. I år kommer han tilbake til Halden som gjesteartist og lover vakker sang.

ELLER I DØRA

PRODUKSJON

Halden Videregående Skole

Musikk & Drama